De Vereende verzekeringen, waarom er een beroep op doen?

Er zijn op de verzekeringsmarkt heel wat verschillende partijen terug te vinden die verzekeringen aanbieden. Onder deze verzekeraars bevindt zich ook De Vereende verzekeringen. Deze verzekeraar staat er in de praktijk algemeen om bekend één en ander toch enigszins anders aan te pakken in vergelijking met de meer traditionele verzekeraars die zijn terug te vinden op de markt. Dat verschil uit zich op menig aantal verschillende manieren. Dit niet alleen in het aanbod van de verzekeraar, maar ook in de manier waarop ze precies te werk gaat. In ieder geval, vraag jij jezelf ook af waarom het interessant kan zijn om minstens te overwegen om op deze verzekeraar een beroep te doen? Dan is het zonder meer een aanrader om vooral gewoon verder te blijven lezen.

Wat wanneer een andere verzekeraar je geen verzekering meer aanbiedt?

Voor de traditionele verzekeraars die hun diensten aanbieden op de markt geldt dat ze er algemeen bekend om staan vrij strenge voorwaarden te hanteren. Dit betekent concreet dat verschillende zaken die gebeuren ervoor kunnen zorgen dat je niet meer zal worden geaccepteerd door deze partijen. Dit kan in de praktijk van alles zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Een betalingsachterstand die stevig oploopt en niet opgelost geraakt;
  • Een gitzwart schadeverleden dat je gedurende enige tijd blijft achtervolgen;

Bovenstaande situaties hoeven op zich niet altijd een groot probleem te vormen. Dat wordt het echter wel op het moment dat je te maken hebt met een verplichte verzekering die moet worden afgesloten. Een bekend voorbeeld van zo’n verzekering is de WA-verzekering voor gemotoriseerde voertuigen. In dat geval zou De Vereende verzekeringen een interessante oplossing kunnen bieden.

Is De Vereende verzekeringen verplicht je een verzekering toe te kennen?

De Vereende verzekeringen staat er in de praktijk om bekend een zeer omvangrijk acceptatiebeleid te hebben. Dit betekent concreet dat je er in zeer veel gevallen op kan rekenen dat je verzekeringsaanvraag zal worden geaccepteerd. Het spreekt evenwel voor zich dat De Vereende niet over een zogenaamde acceptatieplicht beschikt, integendeel. Het is dus wel degelijk mogelijk dat jouw aanvraag zal worden geweigerd. Is jouw aanvraag uiteindelijk wel goedgekeurd? Dan zal je kunnen vaststellen dat er zomaar extra voorwaarden aan verbonden kunnen zijn.

Het gebeurt bij De Vereende verzekeringen bijvoorbeeld niet zelden dat er een speciale waarborg in rekening wordt gebracht voor het afsluiten van een verzekering. Deze waarborg kan dan bijvoorbeeld drie maanden premie omvatten welke door De Vereende op een geblokkeerde rekening wordt gestort. Blijkt op een zeker ogenblik dat er een achterstand wordt opgebouwd? Dan kan De Vereende die achterstand gedurende drie maanden van de waarborg aftrekken. Let op, het is zeker niet de bedoeling dat de waarborg daarvoor wordt gebruikt. Dit kan namelijk uiteindelijk leiden tot schrapping van de verzekering met alle zeer vervelende gevolgen van dien.

Keuze uit een groot aantal “moeilijke” verzekeringen

Het aanbod van De Vereende verzekeringen bestaat in de praktijk uit een zeer groot aantal verschillende verzekeringen waar heel wat andere verzekeraars hun neus voor ophalen. Dit omwille van het feit dat er doorgaans te grote risico’s aan verbonden zijn. Enkele bekende voorbeelden van dergelijke verzekeringen waar je in de praktijk aan kan denken zijn bijvoorbeeld:

  • Een zakelijke brandverzekering;
  • Verzekeringen voor evenementen;
  • Bepaalde aansprakelijkheidsverzekeringen;
  • Verzekeringen voor een pop-up;
  • Een praalwagenverzekering;
  • Verzekering voor leegstaande panden;

Indien je één of misschien zelfs wel meerdere van de bovenstaande verzekeringen wenst af te sluiten zal je al vrij snel tot de conclusie komen dat er niet veel partijen zijn die je deze zullen willen aanbieden. Gelukkig geldt dat dus wel voor De Vereende. Je moet er wel rekening mee houden dat dergelijke verzekeringen in de praktijk uiteraard niet het meest voordelig zijn. Dat spreekt voor zich.

Is de hoger gelegen verzekeringspremie echt een nadeel?

Er zijn een significant aantal voordelen verbonden aan het afsluiten van een verzekering bij De Vereende. Dat heeft de informatie hierboven ongetwijfeld wel al duidelijk gemaakt. Dit gezegd hebbende is het zo dat er wel ook rekening dient te worden gehouden met een bepaald nadeel. Het is namelijk zo dat De Vereende een verzekeringspremie vereist die wel wat hoger is gelegen in vergelijking met de verzekeringen aangeboden door andere verzekeraars. Bovendien is het zo dat er uiteraard ook nog de waarborg is waar eerder reeds uitvoerig over werd gesproken.

De hoger gelegen verzekeringspremie op De Vereende verzekeringen wordt uiteraard door heel wat mensen beschouwd als een niet onbelangrijk nadeel. Dat is ook zeer begrijpelijk. Dit gezegd hebbende hoeft dat niet persé het geval te zijn. Voor menig aantal mensen is dit namelijk de enige mogelijkheid waar ze nog over beschikken. De hoger gelegen premie is vervolgens in de praktijk nodig voor De Vereende om het risico in te kunnen dekken waarvan sprake is. Gelukkig is het mogelijk om toe te werken naar het (opnieuw) kunnen afsluiten van een verzekering bij een gewone standaard verzekeraar. Hoe? Dat ontdek je in het laatste stukje van deze pagina hieronder.

Voor wie biedt De Vereende Verzekeringen een goede oplossing?

Er zijn tal van verschillende personen die sterk gebaat kunnen zijn bij het afsluiten van één of meerdere van De Vereende verzekeringen. We maken hierbij eigenlijk concreet een onderscheid tussen twee verschillende doelgroepen. De eerste doelgroep is deze die op zoek is naar een moeilijk af te sluiten verzekering. Een aantal van deze verzekeringen hebben we eerder hierboven reeds voor je op een rijtje gezet. Wanneer je het aanbod bij verschillende verzekeraars gaat vergelijken zal je tot de conclusie komen dat deze verzekeringen daar meer dan waarschijnlijk niet in terug te vinden zijn. De Vereende biedt daarvoor dus een uitstekende oplossing.

Naast bovenstaande is het eveneens zo dat De Vereende Verzekeringen een niet onbelangrijk voordeel biedt aan mensen die om wat voor reden dan ook niet meer terecht kunnen bij een gewone, traditionele verzekeraar. Ook voor hen is het mogelijk om aanspraak te kunnen maken op één van de verschillende voordelen waar je op kan rekenen bij deze verzekeraar. Slaag je erin om terug het nodige vertrouwen op te bouwen? Dan zal je bovendien kunnen vaststellen dat gewone verzekeraars mogelijkerwijs terug bereid zullen zijn om jou te accepteren als klant. Zo ben je verlost van de hogere premie die De Vereende in rekening brengt. Een vergelijking op Diks.nl is dan ook zeker altijd nog aan te raden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *