Uw accountant en belastingadviseur - Gespecialiseerd in BV's en ondersteuning van DGA's

Salarissen

Salarissen

  • Verwerken van salarisadministraties en HRM advies

Verwerken van salarisadministraties en HRM advies

Vroeg of laat gaat uw bedrijf groeien, en kunt u het niet meer alleen af. Het is een van de meest moeilijke beslissingen die een ondernemer denkt te moeten gaan nemen in een bepaalde levensfase van het bedrijf. Ga ik personeel aannemen of blijf ik het alleen doen?
Het is erg verstandig om vooral de financiële risico’s van het aannemen van personeel in beeld te brengen. Omdat dit meestal materie is, waarvan de ondernemer zelf onvoldoende op de hoogte is, schakelt hij zijn accountant in met zijn brede ervaring op het gebied van salarisberekeningen, wet- en regelgeving ( o.a. cao’s, arbeidscontracten en sociale verzekeringen ). Het is complexe en veel omvattende wetgeving met allemaal hun eigen uitwerking die op de ondernemers gaat afkomen. Denk bijvoorbeeld aan de gevolgen van arbeidsongeschiktheid van uw werknemer(s) en aan de Arbeidsomstandighedenwet. Welke rechten en plichten heeft u als werkgever, zoals bijvoorbeeld het zorgen voor een goede pensioenvoorziening. Al deze aspecten kunt u in handen geven van uw accountant, omdat dit werkzaamheden zijn die hij al jaren uitvoert voor meerdere bedrijven werkzaam in diverse branches en met veel praktijkvoorbeelden die hij al heeft meegemaakt bij andere cliënten.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem nu contact op voor een vrijblijvend gesprek en de mogelijkheden. Accountantskantoor Knops staat graag voor u klaar.

Alle rechten voorbehouden - Accountantskantoor Knops - 2018 - Sitemap - Privacy policy