Uw accountant en belastingadviseur - Gespecialiseerd in BV's en ondersteuning van DGA's

Accountantskantoor Peel en Maas

Uw accountant in Peel en Maas

Zoekt u voor uw onderneming in de omgeving van Peel en Maas de deskundige hulp van een accountant of boekhouder? Neem dan contact op met de specialisten van Accountantskantoor Knops. Accountantskantoor Knops is 26 jaar geleden opgericht en houdt zich bezig met het verstrekken van adviezen op het gebied van financiële en fiscale beleidsvoeringen van MKB-bedrijven en mensen die vrije beroepen beoefenen. Wanneer u behoefte heeft aan meer informatie over onze werkzaamheden en aanpak, kunt u verder lezen of u neemt contact met ons op vanuit Peel en Maas.

De diensten die wij bieden

Welke taken kunnen wij van u overnemen in Peel en Maas? U kunt ervoor kiezen om ons de salarisadministratie, boekhouding, financiële administratie en liquiditeitsbegroting te laten uitvoeren. Tevens zijn wij bekwaam in het geven van deskundige en duidelijke adviezen. U kunt hierbij denken aan pensioenadvies, vermogens- en financieringsadvies en bedrijfseconomisch tactisch en strategisch advies. Ten slotte kunt u bij onze professionals terecht voor het opstellen van de jaarrekening of een ondernemingsplan.

De automatisering van uw administratie

Heeft u besloten om in Peel en Maas onze accountant of boekhouder in te schakelen? Dan heeft u bij ons de mogelijkheid om uw gehele geautomatiseerde of niet geautomatiseerde administratie uit handen te geven of slechts een gedeelte daarvan. Als modern accountantskantoor gaan wij met de tijd mee en laten wij een gedeelte van onze werkzaamheden overnemen door apparaten. Hierbij gaat het om monotone en gestandaardiseerde werkzaamheden, die eenvoudig gerobotiseerd kunnen worden. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van het scan en herken systeem. Dit systeem neemt het rubriceren van diverse mutaties van onze professionals over.

Pensioenadvies

De voordelen die wij bieden

Welke diensten wenst u in Peel en Maas uit te besteden? Heeft u behoefte aan professionele hulp tijdens het bijhouden van de salarisadministratie en de financiële administratie? Of kunt u ondersteuning gebruiken van onze accountant bij het opstellen van de liquiditeitsbegroting, het ondernemingsplan of de jaarrekening? U kunt in ieder geval rekenen op de volgende voordelen:

  • Goede begeleiding
  • Zeer betrokken personen
  • Nuttige en bruikbare adviezen
  • Een accurate en snelle afwerking
  • Persoonsgerichte werkmethode

Benader ons wanneer u meer informatie wenst over onze werkwijze. Tevens horen wij graag wat uw wensen zijn.

Benader ons vanuit Peel en Maas

Wenst u in Peel en Maas meer te weten te komen over onze aanpak? Of wilt u direct een afspraak maken met onze accountant of boekhouder? Bel ons dan direct via 0475-219011 of mail naar info@knopsaccountancy.nl. Het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Wij staan dan voor u klaar met professionele hulp op het gebied van advies en de salarisadministratie in Peel en Maas.

Alle rechten voorbehouden - Accountantskantoor Knops - 2018 - Sitemap - Privacy policy