Uw accountant en belastingadviseur - Gespecialiseerd in BV's en ondersteuning van DGA's

Over Accountantskantoor Knops

Wie is de eigenaar

De eigenaar en oprichter van het accountantskantoor is Piet Knops die in 1979 zijn eerste stappen heeft gezet in het beroep van accountant. Als assistent-accountant is hij zijn loopbaan gestart bij een middelgroot accountantskantoor in Roermond. Na ruim 5 jaar in deze functie werkzaam te zijn geweest, volgde hij de HOFAM opleiding gericht op een controllersfunctie. Gedurende de periode 1985 t/m 1989 is hij in deze functie werkzaam geweest bij een middelgroot expeditiebedrijf te Venlo.

Vanaf november 1989 is hij gestart met een eigen administratiekantoor dat vervolgens vanaf 1993 is omgezet naar een accountantskantoor. In het jaar 1997 volgde hij nog een aanvullende opleiding om hiermee een gespecialiseerde dienst te kunnen aanbieden. Deze extra kwalificatie wordt aangeduid met de titel AA-vermogensadviseur. Met deze opleiding en specialisatie, is de heer Knops in staat om de klanten van het kantoor te adviseren en te coachen bij het beleggen van vermogen en het onderkennen van financiële risico’s op de diverse terreinen van het beleggen.

Piet Knops

Adviesdiensten aanbod

Accountantskantoor Knops is een zelfstandig kantoor dat inmiddels 26 jaar bestaat en gericht is op het verstrekken van adviezen die betrekking hebben op een zeer breed gebied van het financieel- en fiscaal beleid van MKB-bedrijven en beoefenaars van vrije beroepen. Tot de hoofdactiviteiten behoren ook het samenstellen en/of beoordelen van complete administraties ( inclusief salarisadministraties ) en het opstellen van alle soorten fiscale aangiften van ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf en de vrije beroepen.

Aan klanten wordt de mogelijkheid geboden voor gehele of gedeeltelijke aanlevering en/of verwerking van geautomatiseerde of niet geautomatiseerde administraties. Afhankelijke van de omvang van de administratie kan in overleg en goede afstemming besloten worden om over te gaan op het systeem van scan en herken waarmee het rubriceren van de diverse mutaties wordt overgenomen door apparatuur en met lichte ondersteuning van assistenten. Je zou het een vorm van robotisering kunnen noemen waarmee monotoon werk en standaard werkzaamheden worden overgenomen door apparaten en andere hulpmiddelen.

Meld je nu aan voor een demonstratiebijeenkomst

Alle rechten voorbehouden - Accountantskantoor Knops - 2018 - Sitemap - Privacy policy