Uw accountant en belastingadviseur - Gespecialiseerd in BV's en ondersteuning van DGA's

Ondernemingsplan

Dé oplossing voor uw ondernemingsplan

Wanneer u bruist van ideeën maar niet weet waar u moet beginnen, dan moet u oppassen dat deze waardevolle ideeën niet verloren gaan door het gepieker over uw ondernemingsplan. Kies er daarom voor om ondersteund te worden door de professionals van Accountantskantoor Knops. Wij luisteren goed naar uw wensen en stellen vervolgens een volledig ondernemingsplan voor u op. Hierin houden we rekening met uw ideeën, maar ook met de markt, het bedrijf zelf en het financiële gedeelte. Wat is uw motivatie, wat drijft u om het bedrijf te starten? Wat wordt de ondernemingsvorm? Wie is de doelgroep, en wat is de startbalans? Dit zijn vragen waarbij wij u kunnen helpen.

Onze diensten en services

Eigenaar en oprichter Piet Knops startte in 1979 met het zetten van de eerste stappen in het beroep van accountant. 26 Jaar later is de heer Knops met zijn opleiding en specialisatie in staat om bedrijven tijdens het ondernemen te adviseren en te coachen bij het beleggen van vermogen en het onderkennen van financiële risico’s op de diverse terreinen van het beleggen. Accountantsbureau Knops biedt coaching voor snelgroeiende bedrijven, we zetten ondernemingsplannen op en bieden begeleiding voor starters en doorgroeiers. Onze professionals zijn ook beschikbaar voor het opstellen van financiële jaarrapporten, tussentijdse financiële overzichten en publicatiestukken t.b.v. de Kamer van Koophandel. Ook na het opzetten van uw onderneming kunnen wij u blijven ondersteunen.

Uw ondernemingsplan digitaal

In een snel veranderende wereld is het belangrijk dat de gegevens van uw onderneming altijd en overal voor uw medewerkers en uw accountants beschikbaar zijn. Daarom is het handig om in een online wereld met een cloud te werken. Doordat u verzekerd bent van een boekhouding die dagelijks actuele informatie verschaft, bent u in staat om uw onderneming beter te kunnen sturen. Deze vorm van informatieverschaffing biedt een uitstekende mogelijkheid om periodieke besprekingen te voeren met klanten om te kunnen komen tot de juiste beleidsbeslissingen.

Ondernemingsplan

Start goed met een krachtig ondernemingsplan

Een goed doordacht ondernemingsplan is het halve werk. U krijgt duidelijk wat u wilt, wie u wilt bereiken, wat de financiële situatie is en hoe de onderneming gestart gaat worden. Ook komt u voor minder verrassingen te staan omdat u met een goed ondernemingsplan eerder in kunt spelen op situaties. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0475-219011 of mail via info@knopsaccountancy.nl en we informeren u graag over de mogelijkheden omtrent een ondernemingsplan. U kunt ook via het online contactformulier een bericht achterlaten. We helpen u graag verder met het opzetten van een krachtig ondernemingsplan!

Alle rechten voorbehouden - Accountantskantoor Knops - 2018 - Sitemap - Privacy policy