Uw accountant en belastingadviseur - Gespecialiseerd in BV's en ondersteuning van DGA's

Jaarrekening

Uw betrouwbare partner voor uw jaarrekening

Accountantskantoor Knops richt zich al 26 jaar op het verstrekken van adviezen die betrekking hebben op een zeer breed gebied van het financieel- en fiscaal beleid van MKB-bedrijven en beoefenaars van vrije beroepen. Daarnaast behoren het samenstellen en/of beoordelen van complete administraties en het opstellen van alle soorten fiscale aangiften en rapporten van ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf en de vrije beroepen tot de hoofdactiviteiten. Accountantskantoor Knops is een veelzijdig bedrijf dat u dus naast het opstellen van uw jaarrekening verder optimaal kan ondersteunen.

Uw jaarrekening altijd digitaal beschikbaar

Bij Accountantsbureau Knops geloven wij in digitaal werken. Afhankelijk van de branche en de behoefte van het bestuur van de onderneming wordt dit systeem in samenspraak en overleg met de accountant ontwikkeld en besproken. Door de digitale omgeving zijn gegevens dagelijks beschikbaar via de cloud en kunnen kengetallen op een inzichtelijke en efficiënte wijze worden gepresenteerd op computers en smartphones. Deze vorm van informatieverschaffing biedt een uitstekende mogelijkheid en basis om periodieke besprekingen te voeren met klanten. Daarnaast worden gegevens slechts eenmaal opgeslagen waardoor er op werk ordners en archiefdozen worden bespaard. Digitaal werken is dus kostenbesparend en efficiënter voor het opstellen en beheren van uw jaarrekeningen.

Ons veelzijdige dienstenaanbod

Om MKB-bedrijven en mensen met vrije beroepen zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, hebben wij een veelzijdig dienstenpakket dat uw bedrijf op veel vlakken hulp kan bieden. Wij verzorgen namelijk ook de salarisadministratie, boekhouding, financiële administratie en liquiditeitsbegrotingen. Ook geven wij u graag adviezen over verschillende financiële en fiscale onderwerpen. Wij kunnen u onder andere voorzien van bedrijfseconomisch tactisch en strategisch advies, pensioenadvies en vermogens- en financieringsadvies.

Belastingaangifte

Onze efficiënte en persoonlijke werkwijze

Bent u benieuwd naar hoe wij te werk gaan bij het opstellen van een jaarrekening? Wij snappen ten eerste dat u behoefte heeft aan ondersteuning. Daarom gaan wij persoonlijk te werk en ondersteunen we u op de manier die het beste bij uw onderneming past. U bent daarom tijdens het opstellen van de jaarrekening verzekerd van:

  • Betrokken professionals
  • Bruikbaar en ervaren advies
  • Een efficiënte afwerking
  • Persoonlijke werkwijze

Laat uw jaarrekening professioneel opstellen

Laat de professionals van Accountantskantoor Knops uw jaarrekening opstellen en u hoeft zich nergens meer zorgen om te maken. Tevens voorzien wij u wanneer gewenst van het beste advies op financieel en fiscaal gebied. Bel ons gerust eens op 0475-219011 of mail via info@knopsaccountancy.nl en we geven u graag meer informatie over onze diensten en services. U kunt ook via het online contactformulier een bericht achterlaten. We helpen u graag in de toekomst met het opstellen van uw jaarrekening!

Alle rechten voorbehouden - Accountantskantoor Knops - 2018 - Sitemap - Privacy policy