Uw accountant en belastingadviseur - Gespecialiseerd in BV's en ondersteuning van DGA's

Boekhouding

Boekhouding op hoog niveau

Heeft u hulp nodig bij het inrichten en het verwerken van uw financiële administratie? Of wenst u ondersteuning bij het opstellen van begrotingen en liquiditeitsplanningen? De boekhouders van Accountantskantoor Knops ondersteunen u graag bij deze werkzaamheden. De voordelen van een liquiditeitsplanning zijn dat u een duidelijk overzicht hebt van uw uitgaven: hierin neemt de boekhouder alle aankomende uitgaven mee waardoor u schulden voorkomt. Ook wordt er gekeken naar komende investeringen. Investeringen moeten bewust gepland worden. Door dit mee te nemen in de liquiditeitsplanning kan er goed bepaald worden wanneer grote investeringen het beste gedaan kunnen worden. Daarnaast verwerkt de boekhouder uw financiële administratie zodat alle informatie up to date blijft en dagelijks ingezien kan worden.

Digitale administratie voor efficiënte boekhouding

Om financiële administratie efficiënt te kunnen verwerken, is het belangrijk dat er een systeem is waardoor informatie up to date is en blijft en bovendien makkelijk in te zien is.
Bij accountantskantoor Knops geloven wij in digitaal samenwerken. Het systeem van internetboekhouden en samenwerken in de cloud biedt diverse voordelen:

  • De klant koppelt zijn bankrekening met zijn boekhoudpakket waardoor bankmutaties automatisch worden ingelezen
  • Kostenbesparing en een efficiëntere wijze van uitwisseling
  • De administratie is dagelijks up to date
  • Betalingen van crediteuren kunnen vanuit het boekhoudpakket worden verzameld en verstuurd: minder invoerwerk
  • Gegevens worden eenmaal opgeslagen in digitale dossiers, dit bespaart archiefdozen

Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie.

Maak uw boekhouding compleet met ons dienstenpakket

Naast boekhouding bieden wij een uitgebreid dienstenpakket aan MKB-bedrijven en mensen die vrije beroepen beoefenen. Wij voorzien u graag van deskundig en duidelijk advies op financieel en fiscaal gebied. Onze specialisten helpen bijvoorbeeld met pensioenadvies, vermogens- en financieringsadvies en bedrijfseconomisch tactisch en strategisch advies. Ook kunt u bij ons terecht voor het opstellen en het controleren van de jaarrekening of een ondernemingsplan. We bespreken graag de mogelijkheden om de samenwerking te creëren die het beste aansluit bij uw MKB-bedrijf.

Pensioenadvies

Onze kenmerken

Wanneer u in Roermond kiest voor onze diensten zoals het bijhouden van de salarisadministratie, financiële administratie, het maken van een liquiditeitsbegroting, ondernemingsplan of de jaarrekening, kunt u rekenen op het volgende:

  • Een accurate en snelle afwerking
  • Persoonsgerichte werkmethode
  • Nuttige en bruikbare adviezen
  • Zeer betrokken
  • Goede begeleiding

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze. Of geef aan ons door wat uw wensen zijn.

Benader ons voor professionele boekhouding

Een ervaren, professionele en efficiënt werkende boekhouder kan voor een bedrijf het verschil maken. Schakel daarom de hulp in van Accountantskantoor Knops en we tillen u met ons boekhoudpakket naar een hoger niveau. Bel ons gerust op 0475-219011 of mail via info@knopsaccountancy.nl voor een afspraak. Ook is het mogelijk om een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Onze boekhouders staan voor uw MKB-bedrijf klaar!

Alle rechten voorbehouden - Accountantskantoor Knops - 2018 - Sitemap - Privacy policy