Uw accountant en belastingadviseur - Gespecialiseerd in BV's en ondersteuning van DGA's

Accountant

Allround accountants in Haelen en omstreken

Als ervaren accountantskantoor weten wij als geen ander hoe belangrijk goed vertrouwen is. Door onze tientallen jaren aan ervaring kunt u er zeker van zijn dat uw MKB-bedrijf bij ons in goede handen is. Wij opereren binnen de accountancy allround en kunnen u op vele fronten bijstaan. Wij stellen onder andere rapportages van micro-ondernemingen samen, voeren bijzondere controle-opdrachten uit, stellen jaarrekeningen samen en beoordelen ze. Daarnaast verzorgt de accountant de afgifte van diverse accountantsverklaringen.

Digitale samenwerking met de accountant

Houdt u van een vlotte, duidelijke en efficiënte manier van werken? Dan sluit een digitale manier van samenwerken perfect aan bij uw MKB-bedrijf. Door samen te werken via het systeem van internetboekhouden in de cloud biedt dit voor u en de accountant vele voordelen. De klant voert zelf gegevens in of laat zijn bankrekening koppelen met zijn boekhoudpakket waardoor de bankmutaties automatisch worden ingelezen. Dit leidt tot kostenbesparing en een efficiëntere wijze van uitwisseling van gegevens. Ook kunnen de accountant en u gelijktijdig uw administratie raadplegen. Afhankelijk van de branche wordt dit systeem in samenspraak met de accountant ontwikkeld. Deze vorm van informatieverschaffing biedt een uitstekende mogelijkheid om periodieke besprekingen te voeren om te kunnen komen tot de juiste beleidsbeslissingen.

Accountancy en meer

Accountantskantoor Knops tilt MKB’ers en mensen met vrije beroepen graag naar een hoger niveau. Daarom hebben wij naast onze accountants voor bijvoorbeeld jaarrekeningen en accountantsverklaringen een uitgebreid dienstenpakket waarmee we u optimaal kunnen ondersteunen. Schakel onze professionals in om uw salarisadministratie, boekhouding, financiële administratie en liquiditeitsbegroting bij te houden. Ook kunnen wij uw MKB-bedrijf door onze vele jaren ervaring voorzien van professioneel, betrouwbaar advies. Wij adviseren u graag op financieel en fiscaal gebied en kunnen u voorzien van pensioenadvies, vermogens- en financieringsadvies, bedrijfseconomisch en strategisch advies.

Roermond

Altijd een accountant beschikbaar

Beroepsorganisatie NBA verplicht met kantoren met 1 openbaar accountant om te zorgen voor de beschikbaarheid van een collega die de accountantspraktijk bij uitval door ziekte, ongeval of anderszins kan waarnemen en bevoegd is tot de afgifte van accountantsverklaringen. Hiervoor heeft accountantskantoor Knops een waarnemingsovereenkomst gesloten met een serviceorganisatie die collega’s kunnen inzetten zodra zich een dergelijke situatie voordoet. Hierdoor bent u er altijd verzekerd van dat een accountant de werkzaamheden kan overnemen, het kantoor kan leiden en besturen tijdens de afwezigheid van de eigenaar-exploitant.

Knops: professionele accountants

Wacht niet langer en laat uw MKB-bedrijf profiteren van de professionele en ervaren accountants van Accountantskantoor Knops. Bel ons gerust op 0475-219011 of mail via info@knopsaccountancy.nl voor een afspraak. Ook is het mogelijk om een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Wij hopen dat onze accountants u in de toekomst mogen ondersteunen!

Alle rechten voorbehouden - Accountantskantoor Knops - 2018 - Sitemap - Privacy policy