Uw accountant en belastingadviseur - Gespecialiseerd in BV's en ondersteuning van DGA's

Aanbevelingen

Aanbevelingen en klanttevredenheid

Op deze pagina kunt u een aantal testimonials / aanbevelingen lezen waaruit blijkt hoe klanten de dienstverlening van Accountantskantoor Knops ervaren. De contactgegevens van onderstaande bedrijven / referenten zijn op aanvraag beschikbaar indien gewenst.

Jan en José Van den Beucken

Een aanbeveling voor onze accountant Hiermee wil ik gelijk aangeven dat het niet zomaar een accountantskantoor is. Piet werkt persoons gericht. Hij kent je en zo ook je behoefte aan zekerheid en ons omgaan met risico’s en groei. Zijn adviezen zijn nuttig en bruikbaar. Hij weet op de juiste momenten met adviezen te komen (fingerspitzengefühl). Hieruit is zijn betrokkenheid en kennis van ons bedrijf te zien. Ik kan dus niet anders dan positief zijn over zijn begeleiding met de geautomatiseerde administratie. Antwoorden op mijn vragen komen snel. De kwaliteit van zijn dienstverlening is optimaal. Wij zijn zeer tevreden over accountantskantoor Knops!

TRAXIM B.V. Jac. A.M. Triepels

Als klant van bijna “het eerste uur” kan ik stellen dat Accountantskantoor Knops staat voor ruim 20 jaar van accurate, snelle afwikkeling van een brede waaier van financiële en fiscale vraagstukken en aspecten waarmee een groeiende onderneming in de export te maken krijgt, van eenmanszaak via enkele B.V’s tot en met een internationale holding structuur. Enkele jaren geleden zijn we overgestapt van het aanleveren van een handmatige boekhouding naar een geautomatiseerde administratie: Exact Online. Een gedegen training en een goede begeleiding door de accountant hebben deze stap tot een succes gemaakt: een administratie die up-to-date is, inzichtelijk op elk moment, waar ook ter wereld. Door een dienstverlening die ik als anticiperend kan omschrijven, zijn problemen met instanties als de belastingdienst en banken nooit aan de orde geweest. Nuttige, bruikbare adviezen worden spontaan aangeleverd en feedback laat niet lang op zich
wachten. Kortom: aan te bevelen voor zowel startende ondernemers alsook voor bedrijven met de nodige ervaring en complexe vraagstukken!

Alle rechten voorbehouden - Accountantskantoor Knops - 2018 - Sitemap - Privacy policy